top of page

Бизнес и чартърни полети

Наемете частен самолет според плановете ви!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повечето частни самолети осигуряват безопасна и удобна среда за работа в небето. Времето, което спестявате, докато пътувате с чартърен полет, ви дава по-продуктивно време, както на борда, така и преди и след полета. Повечето частни самолети осигуряват безопасна и удобна среда за работа в небето.

Времето за пътуване до летището и проверките за сигурност са неприятна процедура. Те отнемат много от вашето време и енергия. Тогава по време на редовен полет, вие сте придружени от физически дискомфорт. Те със сигурност влияят на вашата производителност и сън.

Търговските авиокомпании подобряват своите услуги с всеки изминал ден.

Те продават разкошни седалки в бизнес и първа класа, апартаменти,  заведения за храна с 5 звезди и широк спектър от други услуги, за да направят първата класа по-екстравагантен от всякога.

И въпреки това, частният полет остава най-луксозния и удобен начин за пътуване, благодарение на тези предимства, които първа класа никога не може да предложи. Частните полети са проектирани да отговарят на нуждите на пътника.

Има толкова много предимства, които правят летенето с частен самолет толкова специално и удобно. Все повече и повече хора се преориентират към чарътърните бизнес полети. 

Може би си мислите, че ПЪТУВАНЕТО В ЧАСТЕН ДЖЕТ ЧАРТЪР е скъпо и ненужно. Но когато вземете предвид всички фактори, ползите, които получавате при пътуване с частен самолет, значително надвишават всички разходи.

drawing the air on a whiteboard.jpg
bottom of page