top of page

КОИ СМЕ НИЕ

Old Globe

Днес купуването на билети, почивки или екскурзии е по-лесно от всякога. Трудното е да получите най-доброто съотношение цена-качество.

Амбицията на Ер Травъл е да предложи най-добрите професионални решения за вашите бизнес и частни пътувания.
Ер Травъл е акредитирана ИАТА агенция (092 1130), лицензиран туроператор и турагент (РКК-01-05830)

 

При нас ще намерите самолетни билети и актуални промоции на всички авиокомпании опериращи от българските летища, професионални решения за сложни междуконтинентални пътувания.
С помоща на водещите международни хотелски резервационни системи Ер Травъл предлага хотелски резервации в над 100 000 хотела.
На ваше разположение са най-добрите оферти за почивки и екскурзии предлагани на българския пазар от водещите български и чуждестранни туроператори.

Има няколко предимства от ползването на туристическа агенция за планиране и организиране на вашия пътуване:

  1. Експертно знание и опит: Туристическите агенции разполагат с експертно знание и опит в сферата на пътуванията. Ние сме запознати с различни дестинации, хотели, туристически атракции и услуги. Агентите могат да ви предложат информация, съвети и препоръки, които да отговарят на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

  2. Удобство и време: Планирането на пътуване може да бъде времеемко и изисква много усилия. Туристическата агенция може да поеме отговорността за организирането на вашето пътуване, като резервира билети за полети, хотели, трансфери и други услуги. Това ви спестява време и усилия, като агенцията се грижи за всички детайли.

  3. Индивидуалност и персонализация: Туристическите агенции могат да предложат персонализирани пътувания, съобразени с вашите предпочитания и бюджет. Агентите ще работят с вас, за да разберат вашите изисквания и да ви предложат оптимални решения, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

  4. Поддръжка и помощ: В случай на въпроси, проблеми или необходимост от помощ по време на пътуването, туристическата агенция може да предостави поддръжка и помощ. Те могат да се справят с всякакви неизправности или промени в резервациите, което ви освобождава от стреса да се справяте с тях самостоятелно.

  5. Сигурност и защита: Туристическите агенции често разполагат с осигурителни мерки и защита за своите клиенти. Те могат да ви предложат застраховки за пътуване, които ви покриват в случай на неочаквани събития или нещастни случаи по време на пътуването.

Тези са само някои от предимствата, които можете да получите, работейки с туристическа агенция. Все пак, важно е да изберете добре утвърдена и надеждна агенция, която отговаря на вашите нужди и предпочитания.

4 причини да ни се доверите :

Експертност в пътуванията

Почивки по ваша мярка

 

Глобален обхват 

 

100%  гаранция за вашите пари

Testimonials

“The whole trip went

without a hitch , you totally hit it just righ for us!”

 

 

- Sam R. -

“Our honeymoon was
magical, Thanks to Bon
Voyage’s exquisite planning.”

 

- Sara D. -

“Thanks Bon Voyage!

We loved every second & would go back there in a heartbeat.”

 

- Laura G. -

Богдан Кънев

Аз съм управител на Air Travel, страстен пътешественик, отдаден съм на работата и любовта към откриване на нови дестинации и култури.  

Светла Тасева

Аз съм основател и собсбвеник на туристическа агенция Air Travel. Отдадена съм на работата си в авиацията от над 30г. Умело съчетавам опита и професионализма.  

Евтини самолетни билети за цял свят  

Самолетни билети за всички авиокомпани. Достъп до актуалните промоции на: Aeroflot , Wizzair, Ryanair , Air France,  Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Bulgaria Air, , Cyprus Airways, Czech Airlines , easyJet, El Al , Eurowings, LOT, Lufthansa, Aegean airlines, TAROM, Turkish Airlines, Iberia и още много други нискотарифни и редовни авиокомпании. 

В нашият офис можете да закупите самолетни билети за нискотарифни авиокомпании като Ryanair, Wizzair, Easyjet, Eurowings, Loudamotion и други без да е нужно да притежавате кредитна карта. 

 Хотелски резервации в цял свят 

Атрактивни цени за хотели, апартаменти и хостел в Лондон, Виена, Прага, Будапеща, Берлин, Франкфурт, Париж, Брюксел, Амстердам... С помощта на водещи международни хотелски резервационни системи. Ер Травъл предлага хотелски резервации в над 100 000 хотела

bottom of page